Köpvillkor – Företag

1. Köpinformation

Vid beställning träffas avtal om köp när ni väljer att bekräfta ert köp i kassan. En automatiserad orderbekräftelse kommer då att skickas till er registrerade mailadress. Slutgiltig leverans av medieutrymme bekräftas när bokning är bekräftad av våra mediepartners.

Er order kommer att levereras från respektive mediepartner och skall följa generella villkor för annonsering hos respektive bolag. Ändringar och tillägg måste göras innan er order behandlas från oss. Om ni upptäcker eventuella felaktigheter på er order är det därför viktigt att ni omgående kontaktar oss för att om möjligt ändra i ordern.

Vid uppenbara felaktigheter (t.ex. fel pris, tryckfel m.m.) förbehåller vi oss rätten att korrigera felet i efterhand. Om ni inte är nöjda med vår korrigering har ni rätt att avboka ordern. Vi reserverar oss för slutsålt utrymme och tekniska fel och då inte kan leverera den bokning som är gjord. Återbetalning sker då omgående.

2. Priser och betalsätt

Samtliga priser anges exklusive moms. Eventuella avgifter för materialleverans kan tillkomma. Efter att en beställning bekräftats kan pris endast ändras på grund av omständigheter som vi inte råder över (t.ex. krig, naturkatastrofer m.m.) samt vid uppenbara felaktigheter i det angivna priset.

Vi erbjuder följande betalningsalternativ via Payson:

Payson är en välkänd lösning för betalningar och har över tio års erfarenhet i branschen, med tusentals anslutna e-butiker och nöjda kunde

Direktbanksbetalning – Efter att ni bekräftat ert köp i kassan slussas ni vidare till er internetbank för att slutföra betalningen. Pengarna kommer att dras direkt från ert konto när ni godkänner transaktionen.

Kortbetalning – Genomför ert köp med hjälp av VISA eller Mastercard. Efter att ni bekräftat ert köp i kassan kommer ni få ange kortuppgifter för att slutföra betalningen. Transaktionen sker med SSL-kryptering vilket innebär att ingen obehörig kan se era uppgifter. Vi accepterar inte kort som är utfärdade av utländsk bank.

Svea företagsfaktura – Tillsammans med Payson och Svea kan vi erbjuda företag betalning mot faktura. Fakturan skickas ut till registrerad mailadress i samband med att vi behandlar och skickar beställningen. Vid ansökan görs en sedvanlig kreditupplysning. För att säkerställa att ingen obehörig beställer varor i företagets namn levererar vi enbart till registrerad företagsadress.

Swish – Våra fakturor går att betala med det mobila betalsättet Swish, och med vår app kan dina kunder se och hantera sina fakturor direkt i mobiltelefonen. Swish gör att fakturorna kan kan betalas med endast några få klick!

3. Leveransinformation

Leverans sker i linje med slutligt bekräftad order. Om så inte sker är vi skyldiga att garantera full uppfyllnad av leverans.

Ansvar för leverans av reklammaterial står köparen för i linje med respektive medies allmänna villkor.
Om er beställda produkt är slut i lager förbehåller vi oss rätten att i samråd mer köparen boka om eller boka av kampanjen helt och justera kostnader därefter.

Force Majeure
LumoAd är inte ansvariga för skada eller försening som beror på lagbud, myndighetsåtgärd, mobilisering, krigshändelse, beslag, valutarestriktion, systemfel, fel eller inskränkningar i leveranser från underleverantörer, strejk, lockout, bojkott, blockad eller annan liknande omständighet som antingen hindrar eller försvårar LumoAds fullgörande i sådan grad att det ej kan ske annat än till onormalt hög kostnad.

Teknisk support
För teknisk support har LumoAd rätt att hänvisa kund till tredjepartsföretag eller till respektive produktleverantör.

6. Öppet köp och avbokning

Vi erbjuder företag fri rätt till avbokning i linje med respektive medies avtalvillkor, kan variera från 7 dagar innan kampanjstart upp till 8 veckor.

Återbetalning/Kreditering
En återbetalning/kreditering sker inom 14 dagar från det att ni meddelat oss att ni önskar att avboka.

7. Sekretess, personuppgifter och marknadsföring

Se våra villkor på nedan sida:

8. Kontakt och övrig information

Länkar på lumoad.com möjliggör att ni lämnar Lumoads server. De länkade webbplatserna kontrolleras inte av oss och Lumoad bär således ingen som helst ansvar för innehållet på dessa webbplatser.

Avtalspartner är

Amaizd AB (LumoAd)
Ringduvevägen 11A
13247 Saltsjö-Boo