Köpvillkor

 

1. Köpinformation

Vid beställning träffas avtal om köp när ni väljer att bekräfta ert köp i kassan. En automatiserad orderbekräftelse kommer då att skickas till er registrerade mailadress. Slutgiltig leverans av medieutrymme bekräftas när bokning är bekräftad av våra mediepartners.

Er order kommer att levereras från respektive mediepartner och skall följa generella villkor för annonsering hos respektive bolag. Ändringar och tillägg måste göras innan er order behandlas från oss. Om ni upptäcker eventuella felaktigheter på er order är det därför viktigt att ni omgående kontaktar oss för att om möjligt ändra i ordern.

Vid uppenbara felaktigheter (t.ex. fel pris, tryckfel m.m.) förbehåller vi oss rätten att korrigera felet i efterhand. Om ni inte är nöjda med vår korrigering har ni rätt att avboka ordern. Vi reserverar oss för slutsålt utrymme samt tekniska fel om vi då inte kan leverera den bokning som är gjord. Återbetalning sker då omgående.

2. Priser och betalsätt

Samtliga priser anges exklusive moms. Eventuella avgifter för materialleverans kan tillkomma. Efter att en beställning bekräftats kan pris endast ändras på grund av omständigheter som vi inte råder över (t.ex. krig, naturkatastrofer m.m.) samt vid uppenbara felaktigheter i det angivna priset.

Betalning
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Om PaysonFaktura
Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.  Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 19 kr. För att kunna beställa mot faktura måste köparen ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. 

Information om pantsättning
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924

3. Leveransinformation

Leverans sker i linje med slutligt bekräftad order. Om så inte sker är vi skyldiga att garantera full uppfyllnad av leverans.

Ansvar för leverans av reklammaterial står köparen för i linje med respektive medies allmänna villkor.
Om er beställda produkt är slut i lager förbehåller vi oss rätten att i samråd med köparen boka om eller boka av kampanjen helt och justera kostnader därefter.

Force Majeure
Lumoad är inte ansvariga för skada eller försening som beror på lagbud, myndighetsåtgärd, mobilisering, krigshändelse, beslag, valutarestriktion, systemfel, fel eller inskränkningar i leveranser från underleverantörer, strejk, lockout, bojkott, blockad eller annan liknande omständighet som antingen hindrar eller försvårar lumoads fullgörande i sådan grad att det ej kan ske annat än till onormalt hög kostnad.

Teknisk support
För teknisk support har lumoad rätt att hänvisa kund till tredjepartsföretag eller till respektive produktleverantör.

6. Öppet köp och avbokning

Vi erbjuder företag fri rätt till avbokning i linje med respektive medies avtalvillkor, kan variera från 7 dagar innan kampanjstart upp till 8 veckor.

Återbetalning/Kreditering
En återbetalning/kreditering sker inom 14 dagar från det att ni meddelat oss att ni önskar att avboka.

7. Sekretess, personuppgifter och marknadsföring

Se våra villkor på nedan sida:

https://lumoad.com/privacy-policy/

8. Kontakt och övrig information

Länkar på lumoad.com möjliggör att ni lämnar lumoads server. De länkade webbplatserna kontrolleras inte av oss och lumoad bär således inget ansvar för innehållet på dessa webbplatser.

Avtalspartner är:

lumoad AB
Ringduvevägen 11A
13247 Saltsjö-Boo

Orgno: 559368-3328
F-skatt registrerad