Motion Nerds

Motion Nerds kan hjälpa er med reklammaterial för TV, Radio, Online Video, Utomhus, Print och Display annonsering.

Motion Nerds

Motion Nerds kan hjälpa er med reklammaterial för TV, Radio, Online Video, Utomhus, Print och Display annonsering.

Produktion för alla medier!

Motion Nerds är ett produktionsbolag inom animation, film och design med kontor i centrala Stockholm. Sedan starten i Västerås 2012 har bolaget växt från i huvudsak DOOH-produktioner till helhetslösningar inom motion design — från koncept till postproduktion. Motions Nerds besitter kreatörer med en förkärlek för det rörliga och ett driv till att utforska visuella trender och lösningar. Tillsammans har de en bred blandning av kompetens inom alla de olika steg en digital produktion består av.  Med fokus på kvalitativa digitala produktioner inom 2D och 3D producerar de allt från reklam- och informationsfilmer till innehåll för sociala medier, grafiskt material och illustrationer för alla digitala plattformar.

ADS – Annonser för sociala medier

Sätt liv i ditt varumärke. Med tydliga budskap och iögonfallande design kommer ditt budskap fram på allra bästa sätt. Här är ett axplock av produktioner Motion Nerds gjort den senaste tiden.

Display – Annonser för hemsidor

Visuellt tilltalande annonser för webben, självklart utvecklade efter senaste standard, anpassade efter alla önskvärda plattformar och kravspecar. Här är några exempel på produktioner Motion Nerds gjort den senaste tiden.

TV-Reklamfilm Premium

Här visas ett exempel på en reklamfilm som är representativ för produkten TV-Reklamfilm Premium Motion Nerds som du kan köpa i lumoads butik.

Utvalda produkter